

دانه روغن آرگان از دل طبیعت مراکش به دست میآید. این روغن از میوه درختهای آرگان استخراج شده و پس از تصفیه و بستهبندی به سراسر جهان سفر میکند. روغن آرگان در درجه اول از اسیدهای چرب مانند اسید اولئیک و اسید لینولئیک و همچنین انواع ترکیبات فنلی تشکیل شده است. به طور دقیق محتوای اسیدهای چرب این ماده شامل ۲۹ تا ۳۶ درصد لینولئیک یا امگا ۶ میباشد. بنابراین بخش بزرگی از خواص روغن آرگان را، وجود این دو ماده میسازد. اسید اولئیک که در روغن زیتون نیز وجود دارد، به عنوان سلامتی بخش قلب شناخته میشود.
داستان خاستگاه، روش فرآوری سنتی و اصالت نشاط
1. تقویت کننده ساقه مو 2. آبرسان 3. ضد التهاب 4. بازگرداندن درخشندگی و طراوت موها 5. رفع وزی موها 6. بهبود رشد مو 7. بهبود شرایط موهای فر 8. بازسازی و ترمیم موهای خشک 9. حفاظت از موها در برابر آسیبهای محیطی 10. بهبود سلامت پوست سر 11. ترمیم آسیب ناشی از رنگ مو خواص روغن آرگان برای پوست 1. ضد پیری 2. جوان کننده 3. ترمیم کننده 4. مرطوب کننده 5. تونر پوست 6. جلوگیری و درمان آکنه 7. کمک به درمان زخم 8. درمان عارضههای پوستی 9. درمان عفونت های پوستی 10. درمان درماتیت آتوپیک 11. مدیریت چربی پوست 12. جلوگیری و بهبود اسکارهای پوستی سایر خواص روغن آرگان کاهش علائم اگزما نرمکننده و براقکننده مو نرمکننده کوتیکولهای دور ناخن کمک به بهبود ترکهای پوستی درمان موخوره و خشکی نوک مو مرطوبکننده و آبرسان قوی پوست تنظیم تولید چربی و کمک به درمان آکنه ترمیمکننده موهای آسیبدیده و شکننده بهبود زخمهای کوچک و سوختگیهای جزئی. تغذیهکننده و بهبود سلامت کلی پوست سر تقویت ناخنها و جلوگیری از شکنندگی آنها محافظت در برابر آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد ضد التهاب و تسکیندهنده پوستهای تحریک شده تقویتکننده الاستیسیته و خاصیت کشسانی پوست کمک به کاهش چین و چروک و خطوط ریز و ضد پیری محافظت در برابر آسیب حرارتی ناشی از ابزارهای آرایشی
اطلاعات شناسنامه، استانداردهای کیفی و بستهبندی
تجربه خریداران و اعضای باشگاه مشتریان نشاط (0 دیدگاه)
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است. اولین نظر را شما ثبت کنید!